خانه / تاپ خبر / نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی : اعتکاف راهی به سوی آزادی واقعی و تغذیه معنوی

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی : اعتکاف راهی به سوی آزادی واقعی و تغذیه معنوی

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند، حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی صبح امروز ( یکشنبه) در دیداراعضای ستاد مراسم معنوی اعتکاف گفت:توفیقی که خدا نصیب شما کرده همانند کارهای حضرت ابراهیم علیه السلام و حضرت اسماعیل علیه السلام است که زمینه‌ای فراهم می‌کنید تا انسان‌های وارسته‌ای در فرصت سه روزه اعتکاف ازغرق شدن در افکار مادی و دنیوی خارج شوند و به خود بپردازند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: انسان جسمانیه الحدوث است و به همین دلیل مانند سایر حیوانات نیازهای جسمانی دارد که در حد لازم وظیفه وعبادت است، غرق شدن در افکار و اندیشه‌های مادی که بیش از همه در دوران آخرالزمان هشدار داده شده است، فضای آخرالزمانی را آلوده می‌کند و آسیب‌هایی را به همراه دارد که درسطح دنیا قابل مشاهده است.

وی تأکید کرد: شما شرایط اعتکاف را فراهم می‌کنید تا افراد به خودشان بپردازند، حقیقت انسان مادی نیست بلکه روحانیة البقاء است.

امام جمعه بیرجند اظهار کرد: اعتکاف مانند تشرف به بیت‌الله و انجام حج عمره، فرصت‌های بسیار ارزشمندی هستند که شما در ثواب همه آنها شریک خواهید بود.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی افزود: انسان معتکف در این فرصت چند روزه از اندیشه‌های مادی و دنیایی خارج شده و از قیود دست و پاگیر مادی آزاد می‌شود و این آزادی واقعی است.

وی تصریح کرد: کار باارزش‌تر شما این است که این فرصت را از تغذیه معنوی برای معتکفان پر کنید چون انسان نیاز به خوارک فکری و معنوی هم دارد.

امام جمعه بیرجند عنوان کرد: برای آگاهی از نقاط ضعف و قوت خود  در سال‌های آینده و کامل تر شدن مراسم اعتکاف، باید اولویت‌سنجی، محتواسنجی و نیازسنجی انجام شود تا معتکفین با صفای معنوی و روحی به خانه باز گردند و اطلاعات کافی در زمینه های علمی، فکری، اخلاقی و سیاسی کسب کنند.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی در پایان گفت: پیش ازآغاز اعتکاف، مسائل شرعی اعتکاف باید به معتکفان آموزش داده شود تا بعدها خلافی صورت نگیرد و زحمت‌شان به هدر نرود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *