خانه / دیدارها / متن کامل بیانات نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی با آیت الله کازرونی رئیس محترم هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره)

متن کامل بیانات نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی با آیت الله کازرونی رئیس محترم هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره)

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام به امام زمان و با درود به روان مقدس رهبر فقید انقلاب و سلام و درود به رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران رهبر مسلمین جهان و سلام مجدد به محضر شما و همه خدمت گزاران به نظام جمهوری اسلامی ایران، با آرزوی پیروزی نهایی مظلوم عالم و بالاخص فلسطین مظلوم غزه مظلوم لبنان مظلوم بر گرگ های بین المللی

خیلی خوش آمدید، هم برای بنده صبح بسیار خوبی و توفیقی حاصل شد که شما را زیارت کردم از دیدارشما، از فرمایشات شما بهره مند شدم .

کمیته امداد حضرت امام(ره) و تفکر خیرین، یک وقت به صحنه میدانی آن نگاه می کنیم، همان که اشاره فرمودید، چه از نظر اشتغال و خودکفایی که این اصل است ، چهباقی امور معیشت، از مسائل تحصیلی ،از مسائل اقتصادی خانواده، از مسائل درمان و نیازهای پزشکی خانواده ها و از این قبیل، این صحنه میدانی آن است، اما آن حقیقت آن یک کلید رمز است و خود آن ، همان طوری که اشاره فرمودید از سنخ مسائل فرهنگی و روانی است ،یعنی چه؟ یعنی الان بحث ایران نیست، مشکل جهان چیست ؟ آیا با این همه پیشرفت های تکنیک و صنعت و انواع کشفیات از ذخایر زمین، آیا این برای هشت میلیارد جمعیت کافی نیست ؟ «أَلَمْ نَجْعَلِ الْأَرْضَ كِفَاتًا»[۱] آیا کافی نیست ؟کافی که چه عرض کنم ،خیلی بیشتر از آن چیزی است که ما تصور می کنیم ، در هر بخشی از آن ، خب،  پس چرا مردم از گرسنگی در سطح جهان ،حتی از تشنگی [میمیرند] ،چرا ؟ ، به خاطر حاکم بودن یک تفکر غلط و بی ایمان ،یعنی همان اروپای وحشی که ،بالاخره به این نتیجه رسیده است که انسان یک حیوان اقتصادی است، سگ های گرسنه بالای یک مردار، چه کار می کنند ؟ همانی که می گوید انسان گرگ انسان است، همانی که می گوید راه سلطه بر باقی ملت ها چماق هست و هویج ، بالاخره اروپا با زبان حیوانات حرف می زند ! اما حقیقت حال مطلب چیز دیگری است ، انسان، انسان است و اگر با تفکر انسانی ، اندیشه انسانی،  فرهنگ انسانی ، هیچ انسانی گرسنه نمی ماند ، هیچ انسانی تشنه نمی ماند،  هیچ انسانی مریض و تنها نمی ماند ، آنچه که بشر را به این روز [رسانده ] ، تفکر انحرافی لیبرال دموکراسی است، خب که هیچ آفتی برای جامعه بشر از این بدتر نیست که ، نود و نه درصد ثروت، دست یک درصد از جمعیت ! و نود و نه درصد جمعیت،  باید با یک درصد از ثروت [زندگی کند] آن هم همراه با همواره التهاب ، ناامنی ، عدم اعتماد، آن ثروت های اندوخته که مثل جهنم «هَلِ امْتَلَأْتِ وَتَقُولُ هَلْ مِنْ مَزِيدٍ»[۲] خب معلوم است که بشر گرسنه می ماند ، معلوم است که بشر تشنه می ماند ، معلوم است که بشر مریض می ماند،  بی کس و کار می ماند ، بنابراین آن کلید رمز این است که این تفکر ، که آن کسی که دارد «وَالْأَرْضَ وَضَعَهَا لِلْأَنَامِ»[۳] همه شریک هستند، « إِنَّ اللّهَ سُبْحَانَهُ فَرَضَ فِي أَمْوَالِ آلْأَغْنِيَاءِ أَقْوَاتَ آلْفُقَرَاءِ: فَمَا جَاعَ فَقِيرٌ إِلاَّ بِمَا مُتِّعَ بِهِ غَنِيٌّ »[۴] گرسنه نمی ماند کسی الا که اینکه مُتِّعَ بِهِ غَنِيٌّ ، تفکر سرمایه داری مانع شده است ، بنابراین هیچ کس به هیچ کس ، هیچ کس به فردای خودش اعتماد ندارد،  بنابراین درصدد جمع آوری است ، حتی در داخل [کشور خود ما ] چون تحت تاثیر این تفکر لیبرال که همه قرار دارند ت،حت تاثیر آن قرار گرفتند ، فلذا است که در خود ایران ما ، اگر معدل آن را حساب کنید، چند برابر نیاز این جمعیت ایران که مثلاً هشتاد و پنج میلیون باشد ، امکانات هست؟  چند برابر؟ اما جرات نمی کند از دست بدهد،  چرا ؟ چون به جهت آنکه سلب اعتماد است ، با انسان که ؛ همینه که وقتی انسان گرگ انسان است وقتی انسان حیوان اقتصادی است ، از حیوان اقتصادی چه انتظار دارید؟ فلذا هرچه هم ذخیره کند باز می گوید شاید سال آینده دستم خالی باشد،  حرص دارد برای جمع کردن.

بنابراین ما امروز به خاطر یک مسئله روانی این نامتعادلی ها را داریم ، این هم که دارد  بعد از ظهور صاحب اصلی سلام الله علیه حضرت صاحب مهدی ، در آن زمان ، مردم در یک حکومت عدل به معنای صحیح و اجرای آن ، مردم هم از جهت رشد فرهنگی و ایمانی به خدا اعتماد دارند ، ایمان می آید بالا و هم عقل و شعور ، که هم در روایت دارد آن ید [دست]حضرت مهدی که بر سرها ، عنایت می فرماید ، اندازه چهل عاقل ، عقل هر فردی می شود ، به نسبت به حالا ، آن وقت دارد که سر چهارراه ها اموال را می آورد، فریاد می زنند که هر کس نیاز دارد بیاید ببرد، ولی کسی نمی برد، چرا نمی برد؟ مگر انسان اگر نیاز خودش را در نظر بگیرد مگر چقدر نیاز دارد ؟ چقدر نیاز دارد ؟ در شبانه روز ، از جهت متخصصین فن تغذیه، می گویند انسان به این قدر انرژی نیاز دارد و با این غذا تامین می شود بقیه را می خواهد چکار کند ؟ بقیه را لازم ندارد ، لباس او همین طور است ، کفش و کلاه او همین طور است و لذا همه اضافی دارند،  همه اضافی دارند ، کسی نمی برد و این یک مسئله روانی است ، مبتنی بر یک مسئله فرهنگی ، اعتقادی،  ایمانی؛

بله کمیته حضرت امام قدس سره که به خدا به همه شما توفیق بیش از پیش عنایت فرماید ، این درس آموز برای دنیا است ، دنیا اگر می خواهد به امنیت در معیشت [برسد] ، که شامل همه نیازها می شود ، باید تفکر لیبرال دموکراسی را که بدترین آفت هست ، شما گاهی می گوید آفات نباتی این محصولات را از بین برد ، آفت لیبرال دمکراسی همه چیز را از بین برد ، این چه آفتی است ؟ هیچ کس به هیچ جا نمی تواند اعتماد کند با این تفکر،  بنابراین حرص غالب می شود و نتیجه آن همین می شود هر کسی بر ثروت اندوزی [اهتمام می کند]، این کسی که می دزد چرا می دزد ؟ خب آن فرهنگ در یک بخش اندکی هنوز در سرزمین ما هم [هست] چرا می دزد؟  میلیاردها دارد که از او می ماند تا چهار تا نسل آینده او [می تواند استفاده کند ]اما حریص  است می دزد ،اختلاس می کند ، خیانت می کند ، کم فروشی می کند ، تقلب می کند ، برای چه ؟ به جهت اینکه به فردا اعتماد ندارد، اما وقتی اصل اعتماد حاصل شد، که ایده و آرمان جمهوری اسلامی همین است ، این هم که غرب همواره سعی می کند که به نحوی ما نتوانیم به آرمان های انقلاب برسیم ، به جهت این است که می داند رسیدن ما به آرمان های انقلاب یعنی فاتحه لیبرال دموکراسی از ریشه برداشته می شود ، چرا ؟ چون مردم در صحنه میدان می بینند ، این همواره سعی می کند به نحوی ما نتوانیم به آرمان های انقلاب برسیم .

اما کمیته حضرت امام قدس سره در واقع یک فلسفه هست و جنبه میدانی آن نیازهای روزمره است ، اما جنبه اصولی آن، برداشتن یک نیاز بزرگ از جامعه شانه های جامعه بشریت است و خوش به حال شما ، که خدا شما را توفیق داده در این [راه قرار گرفتید]هر چه بیشتر عمل کنید که بهتر می کنید ،که الحمدالله سوابق کمیته امداد بسیار درخشان است ، هرچه بیشتر و بهتر خدمت کنید و توسعه بدهید  در جهت تحکیم آن اندیشه ، که حتی گاهی ، شما که آمار و ارقام آن را بهتر از بنده می دانید ، از خارج کشور بعضی کشورها می آیند و شیوه این کمیته امداد را از شما می خواهند که این چیست؟ که این یک گوشه ای از فرهنگ اسلامی است ، « يُؤْثِرُونَ عَلَىٰ أَنْفُسِهِمْ وَلَوْ كَانَ بِهِمْ خَصَاصَةٌ »[۵] امیدواریم که دیری نپاید و  مردم عزیز ما که این همه الحمد لله مقاومت کردند پای آرمان های انقلاب ، شرایط جهان به گونه ای شود که ثمرات این انقلاب را در صحنه میدان به صورت وفور ببینند. «إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعِیدا وَ نَرَاهُ قَرِیبا»[۶] ان شا الله

صلوات بفرستید

[۱] سوره مرسلات آیه ۲۵

[۲] سوره ق آیه ۳۰

[۳] سوره الرحمن آیه ۱۰

[۴] نهج البلاغه حکمت ۳۲۸

[۵] سوره حشر آیه ۹

[۶]  بخشی از دعای عهد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *