حجت الاسلام و المسلمین عبادی با اشاره به اینکه در دین برای مسجد ظرفیت های نامحدودی تشریع شده است، گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی باید با ابتکار و دانش و تجربه مسجد را به ظرفیت شایسته آن نزدیک کرد و این کار شدنی است.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند، حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی امروز (۰۸ آذر) در ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی استان ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، گفت:مسجد که در دین تشریع شده، ظرفیت نامحدودی برای راه یافتن به تمدن اسلامی دارد اما تقریبا با عمر اسلام منهای چند سال ، مسجد به معنای صحیح آن محجور بوده است و به همین دلیل نیز، بهره برداری های نسبی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی باید با ابتکار و دانش و تجربه مسجد را به ظرفیت شایسته آن نزدیک کرد و این کار شدنی است، نظیر آنچه را که شما در انجام مسائل تخصصی وسیله عموم یا عوام به صورت محسوس می بینید.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای عبادی عنوان کرد: در طرح مسجد بر اساس کار عمومی ریخته شده است، به عنوان مثال محراب محل امام جماعت است، همه به همراه امام جماعت تکبیر و رکوع و سجود می کنند، اما این مسئله نباید به همان خلاصه شود، باید آنها در سایر امور نیز از امام جماعت نیز پیروی کند، به نحوی که امام جماعت نیز یک نفر همچون شیخ انصاری باشد.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: اگر اینگونه شد دیگر جامعه محتاج به ناظر و کنترل ندارد، این می شود تمدن اما دشمنان در دشمنی کارشناس است، آنها در قبل از انقلاب اسلامی و بعد از انقلاب در مبارزه با اسلام سعی کردند که الگو ها را از بین ببرند، آتاتورک و رضا شاه در منویات انگلیس کارشان همین بود.
وی تاکید کرد: بعد از آن هم منافقین با ترور های خود یا صدام و داعش طرحش همین است که فرصت های انقلاب را پر کند تا انقلاب اسلامی به وظیفه اصلی خود نرسد، لذا طرح مسجد و پیاده سازی آن خیلی ارزشمند است اما به صورت تخصصی حوزه های علمیه باید برای همه امامان جماعت رشته ای قرار دهد و بر اساس آن مساجد را پر کند زیرا کسی که تعلیم امام جماعت داده نشده چطور می تواند کار کند.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای عبادی در پایان خاطرنشان کرد:پیام اسلام و انقلاب اسلامی از تریبون ائمه جماعات به مسجد می رسد که اصل آن حب است، از امام معصوم (ع) سوال شد که آیا حب و بغض جزو مسائل دینی است یا حسی؟ پاسخ دادند که تمام دین حب و بغض است.