حجت الاسلام و المسلمین آقای عبادی با اشاره به جایگاه شخصیتی و کمالات برخی از پزشکان در رسیدن به قرب الهی اشاره کرد و افزود: پزشکان گاهی به مناطق روستایی و محروم اعزام و این کار بسیار ارزشمند است.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند، حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی امروز در دیدار با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت خدیجه کبری(س)، گفت: پزشکان چند جایگاه مهم داشته که یکی از آن علم بوده و سهم عظیمی از علم بشری بر عهده شما است.
وی ادامه داد: علم پزشکان همراه با آیات است، به این معنا که اگر شخص اهلّیت داشته باشد، عرفان نصیبش میشود، جایگاه مهم پزشکان مسؤلیت اجرایی در مدیریت نیاز سلامتی جامعه اجتنابناپذیر است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، ابراز داشت: مریض ناچار است برای معالجه به پزشک مراجعه کرده و نیاز مهمی از جامعه مربوط به بهداشت و سلامتی است که مدیریت کامل و درست آن لوازمی داشته که این امر در جایگاه مدیریت جامعه امری مهم است.
وی ادامه داد: اخلاق پزشکی بسیار مهم است، وقتی انسان بیماری به پزشک مراجعه میکند، بین زندگی و مرگ قرار دارد و از سویی ممکن است در شرایط اقتصادی سخت باشد و یا از نظر شخیصتی نوع برخورد با او بسیار مهم است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، بیان داشت: گاهی شرایط زندگی افراد به گونهای است که بیماری وی برایش نگرانی نبوده اما بدتر از بیماری هزینهای است که روی دستش گذاشته میشود، لذا اخلاق پزشکی امر مهمی بوده که در تمام دورانها مطرح است، بیمار فردی ضعیف بوده و تحمل آن برای پزشک یک مجاهدت است.
حجت الاسلام والمسلمین آقای عبادی، اظهار داشت: هلم و برخورد صحیح که بخشی از علاج بیماریها به ویژه در بیماریها روانی به امید دادن بستگی داشته که به طور قطع در پزشکی مکتبی همه اینها رعایت میشود، در رعایت مسائل اقتصادی بارها مسؤولان رده بالا به عنوان یک ایده گفتهاند که اگر به جایی برسیم که مریض دردش فقط بیماریش باشد و تحمیلهای مسائل مالی در شرایط سخت اقتصادی از دوشش برداشته شود اما گاهی بیماری خود را به سبب این مشکل فراموش میکند.
امام جمعه بیرجند به جایگاه شخصیتی و کمالات برخی از پزشکان در رسیدن به قرب الهی اشاره کرد و افزود: پزشکان گاهی به مناطق روستایی و محروم اعزام و این کار بسیار ارزشمند است.
وی افزود: نحوه برخوردها میتواند تأثیر بسزایی در درمان بیماران داشته باشد، کار علمی کردن به تبع تمام لوازم خود را میطلبد و کار اجرایی کردن تمام لوازم آن به همراه بوده و این شیوه عرفانی و عشق الهی که یک نیازمند در بخش تندرستی به آن نیاز داشته، از آن مسائل جدا بوده و اگر دیگر مسائل قانون و شیوه دارد ولی این امری انتخابی بوده که شخص انجام میدهد.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی ادامه داد: ما تا رسیدن به نقطه مطلوب راه بسیاری داریم ولی شدنی بوده و عظم و اراده میخواهد، تصریح کرد: تمدن اسلامی همان است که عالیترین لذتهایش آن بوده که از خود گذشته و به دیگری خدمت کرد، اعتمادی که در دولت حضرت مهدی(عج) خواهد بود به گونهای که سر چهارراه اموالی در دسترس نیازمندان بوده اما کسی آنها را نمیبرد چون اعتماد وجود دارد.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای عبادی بیان کرد: هرس، بیماریهای روانی مانند احتکار و انواع بخلها شرایطی را فراهم میکند که همه چیز وجود دارد و همه احساس تنگ دستی میکنند چون تمدن یک تمدن وحشی است، درآمد سرانه کشورها در رفع مشکلات مطرح بوده ولی تا عدالت در جامعه وجود نداشته باشد این امر در علاج مشکلات نقشی ندارد و علاج وقتی شده که اعتماد با وجود عدالت باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: بشر امروز نیاز به این تمدن داشته و شرط آن این بوده که هر کس در جایگاه خود در این راستا کار کند؛ کار برای تمدنی که نوع بشر را به اعتماد رساند خود نوعی جهاد است، این استان در شرایط مرزی و خشکسالی بوده نباید به سبب کمبودها از سوی خودیها آسیب ببیند.