خانه / متن بیانات / متن بیانات امام جمعه بیرجند در دیدار با کارکنان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه خراسان جنوبی

متن بیانات امام جمعه بیرجند در دیدار با کارکنان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه خراسان جنوبی

بسم الله الرحمن الرحیم

 با سلام به امام زمان  و با درود به روان مقدس رهبر فقید انقلاب و سلام و درود به رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران، رهبر مسلمین جهان، و سلام مجدد به محضر شما عزیزان و همه خدمتگزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، و با آرزوی پیروزی مظلومین عالم، مخصوصاً فلسطین مظلوم، غزه مظلوم، لبنان مظلوم و اسلام مظلوم بر گرگ‌های بین‌المللی. خیلی خوش آمدید،هم از دیدار شما بهره‌مند شدم و هم از فرمایشاتتان.

ملاحظه می‌فرمایید که نعمت‌های لا تعهد ولاتحصای خداوند متعال با این همه فراوانی انبوه اما در حالی این دنیا می‌تواند یک بهشت برای بشر ساخته شود، از دوزخ هم بدتر شده است. حالا هر دستگاهی عیبی پیدا می‌کند، به کارشناس مراجعه می‌کنند و رمزش را پیدا می‌کنند،عیبش این است و برطرف می‌کنند. از نظر تن، مریض هم که می‌شویم و به پزشک مراجعه می‌کنیم؛ می‌گوید بیماری شما این است و  علاجش این است. خوب بر سر بشر چه آمده که بازگو کردن آن موجب شرمندگی است؟ که کار انسان به اینجا کشیده شده است. اما چرا؟ برای چه؟ جهت آن این است که انسان از راه خارج شده است. به همان گونه‌ای که وقتی خودرو با سرعت زیاد از جاده خارج می‌شود، چه بلایی بر سر آن می‌آید؟ همان است، این یک مسئله است که همواره در طول تاریخ و در عمر بشر همراه مشخص بودند، بیراهه. اما احساس مسئولیت کم بوده است.

دین خدا که برنامه زندگی زیبای انسان است و از زیربنای توحید سرچشمه می‌گیرد و با هدف مقصد معاد سرمنزل است و پیامبران معصوم و جانشینان آنان پیام‌رسان این پیام هستند. خوب نقشه راه چیست؟ پیشوایی با کیست؟ پیشوایی در دین خدا با انسان‌های برگزیده است،«إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَىٰ آدَمَ وَنُوحًا وَآلَ إِبْرَاهِيمَ وَآلَ عِمْرَانَ عَلَى الْعَالَمِينَ»[۱]، خدا انسان‌های برگزیده را پیشوا و رهبر قرار داده و نقشه راه آنان را عدالت و احسان قرار داده است.

اکنون چه کم داریم؛ کم داریم اینکه رهبری و پیشوایان جهان، ملاحظه می‌فرمایید که در تاریخ نیز نمونه دارد، رذلت‌ترین افراد هستند. یعنی برای هشت میلیارد جمعیت جهان باید، مثلاً، ترامپ تصمیم بگیرد؟ بسیار ننگ بزرگی است. واقعاً بسیار ننگ بزرگی است. بر چه نقشه‌ای؟ بر نقشه ظلم و بردگی انسان‌ها. این جایگزین چه شده است؟ جایگزینی که در دین آمده، عدل و امامت است. امامت یعنی پیشوایی جهان با برگزیدگانی که دارای همه شرایط لازم باشند. حداقل آن عدالت است و حداکثر آن عصمت.

اکنون در دنیا چه شده  است؟ نقشه چیست؟ نقشه ظلم و به بردگی گرفتن نوع بشر است. دیگر آن برده‌داری به صورت فردی صرفه نمی‌کند؛ ملت‌ها را برده می‌کنند و استثمار می‌کنند. همین است که مشاهده می‌کنید. و اگر بشر در این جهت به اصل خود بازنگردد، در یک گمراهی و کوره‌راهی که انتها ندارد، گرفتار خواهد شد. و تنها راه آن، مقابله و ایستادگی و مقاومت در مقابل ظلم و رهبران فاسد است.

در این راه، نظام مقدس جمهوری اسلامی، بر اساس ریشه‌های دینی و رهنمودهای معصومین و اهل بیت پیامبر (ص) که راه همه انبیاست – «لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ»[۲]؛ راه همه انبیاست – اما تهاجم دشمن را مشاهده می‌کنید. و آنان برای تسلط بر همه جوامع، اول جامعه‌ها را فاسد می‌کنند و سپس بر آنان مسلط می‌شوند. آن توصیه‌ای که مقام معظم رهبری فرمودند که بالاخره قوه قضائیه که عین عدالت و نظارت بر مسئله عدالت دارد، چه در داخل و چه در خارج، برای اینکه دشمن مسلط نشود، باید عدالت حفظ شود. پیشانی قوه قضائیه، که همه انسان‌های شایسته و مسلمانان آگاه به آن توجه دارند، عدالت است.

به هر حال، شرط اولیه در هر امری موفقیت و آگاهی‌هاست. این که اطلاعات و حفاظت، به هر حال، آگاهی‌ها شرط موفقیت در هر هدفی است، در اینجا نیز باید جایگاه اصلی خود را داشته باشد. امور باید بر اساس آگاهی‌های کافی و مستند تعقیب شود، به گونه‌ای که هر فرصتی را از تخلفات بگیرد، حال چه در داخل باشد و چه در خارج.

امروز برای نفوذ،طرح استعمار تلاش می‌کند که عناصر خودش را جایگزین انسان‌های خوب کند و آنگاه مسلط شود. همه ما مسئولیم که از جایگاه عدالت و رهبری پیامبرگونه نظام مقدس جمهوری اسلامی حفاظت کنیم. همه دست در دست هم دهیم و جلوی نفوذ دشمن را بگیریم.

طرح دشمن برای تسلط، همواره ایجاد فساد است. خود اروپایی‌ها نیز می‌گویند ما برای تسلط بر هر جامعه‌ای به دو اصل نیاز داریم. اصول آنان چیست؟ می گویند به اقلیتی خائن و اکثریتی احمق. با این دو ماده، ما بر کشور مسلط می‌شویم. لذا آنان اول قدمشان فاسد کردن مردم از طریق مواد مخدر، شرب خمر، فحشا و منکرات، دزدی، تقلب و وطن‌فروشی است. هرچه شد، اول جامعه را فاسد می‌کنند. درست در مقابل آنچه که در مواضعتان فرمودید که ما سالم‌سازی درون و برون را داریم؛درست نقطه مقابل است.

ما نیز دعاگویتان هستیم. ان شاءالله که با آگاهی کافی، آن هم در این شرایطی که مشاهده می‌کنید دشمن با نفوذ خود که در همین تست اخیر جنگ دوازده روزه نشان داد که چه عواملی در داخل دارد و کارهایی که به آنان واگذار کرده چیست – و تا آخرش، اطلاعات دست شماست و قضاوت با شماست – اما این دوازده روزه تنها یک جنگ نظامی نبود؛ تست‌های بسیار ذی‌قیمتی داشت که از جمله آن، خائنان داخلی و احمقان داخلی است.

امروز استعمار برای به بردگی گرفتن کل جوامع بشری، آن هم با این خشونت و با این کیفیت و انواع طرح‌ها در کمین است، کوچکترین غفلت ما به از میان رفتن سعادت جوامع بشری می‌انجامد.

 آن پروفسور ایتالیایی در اظهارنظر خود چند روز قبل که در رسانه‌ها منعکس شد – بالاخره کارشناس با فکر آزاد – گفت که آیت‌الله خامنه‌ای (دامت برکاته) در این مبارزه مقصد و منافع شخصی ندارد، بلکه در این مبارزه می‌خواهد نود میلیون جمعیت ایران را از به بردگی افتادن حفظ کند.

امروز جوامع بشری را به بردگی می‌گیرند، که تازه به بردگی هم قبولشان ندارند. آنانی که از آنان تبعیت می‌کنند، از آنان به حیوان تعبیر می‌کنند و بقیه را قتل عام می‌کنند. بحث بردگی نیست، اما استعمار معنیش همین است.

امیدواریم با هوشیاری همه مسئولین و بیش از همه، جایگاه مقدس قوه قضائیه که اجرای عدالت است، از هرگونه توطئه دشمن، جامعه ما را حفظ کند، خداوند بر توفیقات شما بیفزاید، صلوات بفرستید.

[۱] -سوره آل عمران،آیه ۳۳٫

[۲] -سوئره حدید،آیه ۲۵ .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *