به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی ظهر روز پنج شنبه (۱۱ بهمن ماه) در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان با تبریک فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی بر لزوم برنامهریزی دقیق و استفاده از محتوای غنی اسلامی در زمینه ضرورت برنامه ریزی و استفاده از محتوای غنی اسلامی در تبلیغات محیطی و جلسات شادمانی تأکید کرد.
وی در این نشست با اشاره به اهمیت اصلاحات جزئی و نظرات کارشناسی در هر طرحی، بیان داشت: تبلیغات محیطی، علاوه بر احراز نفع برای جامعه، باید در چارچوب قواعدی باشد که از ضررها و آسیبهای احتمالی جلوگیری کند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: کلیات این موضوع خوب است، اما نقد و بررسی جزئیات نیز ضروری است تا با دریافت نظرات اصلاحی، بهبودهای لازم صورت گیرد.
وی در ادامه به مسئله اداره جلسات شادمانی اشاره کرد و گفت: با توجه به غنای فرهنگی و اسلامی، متأسفانه در این زمینه دیر اقدام شده است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بیان داشت: در اوایل انقلاب، موسیقی مشروع و شعرای شایسته با محتواهای ارزشمند در عرصههای مختلف ظهور کردند که آثار آنها حتی پس از ۴۵ سال همچنان تأثیرگذار و امیدبخش است. به عنوان مثال، سرود «الله الله» که با تنظیم زیبا و معنویتآفرین همراه بود، هنوز هم شنونده را تحت تأثیر قرار میدهد.
وی با انتقاد از وضعیت فعلی جلسات شادمانی، افزود:چرا با وجود غنای مکتب اسلامی و تجربیات ارزشمند گذشته، جلسات شادمانی ما بدون برنامه و سلیقهای اداره میشود؟ این امر باعث شده تا برخی افراد با اهداف شخصی یا حتی سوءاستفاده از افکار عمومی وارد این عرصه شوندو دلیل اصلی این است که این جلسات به حال خود رها شدهاند.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی با اشاره به نقش هنر در ماندگاری ارزشها، تأکید کرد:هنر میتواند هر امری را ماندگار کند و ما باید از محتوای اسلامی و پیامهای ارزشمند در جلسات شادمانی استفاده کنیم.
وی افزود: ازدواج، محبت در خانواده، تربیت فرزندان و رشد اخلاقی و ایمانی از جمله موضوعاتی هستند که میتوانند در قالب برنامههای شاد و هنرمندانه به جامعه منتقل شوند.
امام جمعه بیرجند با بیان اینکه در این زمینه غفلتهای زیادی صورت گرفته است، پیشنهاد کرد:ما بهترین شعرا و محتوای فرهنگی، اخلاقی، سیاسی و اجتماعی را در اختیار داریم، لذا باید از این ظرفیتها برای ارسال پیامهای سازنده به مردم استفاده کنیم و این کار نه تنها به شادمانی و علاقهمندی مردم کمک میکند، بلکه در مقابله با تخریبهای فرهنگی بیگانگان نیز مؤثر است.
وی در پایان خاطرنشان کرد:هر پیشنهادی در ابتدا ممکن است کامل نباشد، اما با نقدها، بررسیها و پیشنهادهای سازنده میتوان آن را تکمیل و بهبود بخشید و امیدواریم این گامها بتواند تأثیر مثبتی در ارتقای فرهنگ جامعه داشته باشد.