خانه / تاپ خبر / نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی: بسیجی با خدا معامله می‌کند/ ارزش انسان به تقواست، نه ثروت و مقام

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی: بسیجی با خدا معامله می‌کند/ ارزش انسان به تقواست، نه ثروت و مقام

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی در دیدار با فرمانده و کارکنان هوافضای سپاه خراسان جنوبی، با اشاره به آیه «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ»، ارزش واقعی انسان را تقوای الهی دانست و تأکید کرد: بسیجی کسی است که عمر خود را در راه خدا و برای کمال حقیقی سرمایه‌گذاری می‌کند.

 

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی امروز (دوم آذرماه) در دیدار با فرمانده و کارکنان هوافضای سپاه این استان، با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک هفته بسیج، به تبیین ارزش واقعی انسان و مفهوم معامله با خدا پرداخت.

وی با بیان اینکه مردم همواره به قیمت‌گذاری کالاهای مادی مشغولند، اظهار داشت: آیا تا به حال به قیمت و ارزش کالای وجود خودمان فکر کرده‌ایم؟ ملاک ارزش انسان چیست؟ وزن، قد یا ثروت؟ عمر گران‌بهاترین سرمایه ماست، اما ارزش آن به چیزی است که در ازایش به دست می‌آوریم.

معامله عمر در هر لحظه

نماینده ولی فقیه در استان با تأکید بر اینکه انسان در هر لحظه از عمرش در حال معامله است، تصریح کرد: در هر ثانیه، ما از میان میلیاردها امکان، فقط یکی را انتخاب می‌کنیم و عملاً عمرمان را با همان یک انتخاب معامله می‌کنیم. در پایان عمر است که مشخص می‌شود این سرمایه عظیم را در ازای چه چیزی داده‌ایم.

ملاک ارزش‌گذاری انسان: تقوا

امام جمعه بیرجند با اشاره به آیه ۱۳ سوره حجرات، «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ»، خاطرنشان کرد: ارزش انسان در نزد خدا به تقواست. این تقواست که بر اساس عقل، علم و وحی، سرمایه عمر را به سوی کمال حقیقی هدایت می‌کند.

نقد سه انگیزه پوچ بشری

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی سه انگیزه اصلی که مردم دنیا را به دنبال خود می‌کشاند، نقد و بررسی کرد:

۱. مِلک (ثروت): ثروت‌اندوزی مانند قارون، تنها یک «خیال» و «توهم» است. مالکیت یک قرارداد اعتباری برای نظم بخشی به زندگی است و در نظام خلقت، هیچ‌کس مالک واقعی چیزی نیست.

۲.  مُلک (مقام و ریاست): ریاست و مقام نیز هیچ واقعیت خارجی ندارد و صرفاً یک ابزار مدیریتی برای نظم اجتماعی است.

۳. لذت: آنچه مردم به عنوان لذت می‌شناسند، در واقع «رفع ألم» و برطرف کردن درد است، نه لذت حقیقی. این لذات زودگذر، چیزی جز تولید پسماند برای بدن نیستند.

تفکر بسیجی: معامله با خدا

امام جمعه بیرجند در نقطه مقابل این ارزش‌های پوچ دنیوی، به تبیین مکتب بسیج پرداخت و گفت: بسیجی کسی است که پشت به همه دنیا می‌کند اما رو به خدا دارد. او عمرش را با خدا معامله می‌کند. خداوند در قرآن می‌فرماید: «إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَىٰ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ»، این معامله، سودی ابدی و مقامی عندالرب به همراه دارد.

بسیجی محشور با پیامبران

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی در پایان با اشاره به آیه «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ» تأکید کرد: هر کس می‌خواهد عملی داشته باشد که برایش بماند، باید مانند بسیجی عمل کند. بسیجی که عمرش را با خدا معامله کرد، محشور با پیامبران الهی می‌شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *